Referenser

Anna Agaeus

Jag har anlitat Oksana för hemstädning ända sedan den dag hon startade sitt företag, och är jättenöjd med hennes tjänster. Städningen är väl utförd, och hon och hennes medarbetare är pålitliga, lyhörda för kundens önskemål och kommer även med egna förslag och initiativ vilket jag uppskattar (vårstädning, fönstertvätt etc). De gör ofta det där lilla extra som man blir överraskad och glad över. Jag har rekommenderat Oksanas firma till många vänner som också är väldigt nöjda och i sin tur fört rekommendationen vidare - vilket är det bästa betyg man kan få.

Ami Lindkvist

Oksana Irbe har städat i mitt hem under ett år nu. Hon har byggt upp ett härlgt förtroende. Det inkluderar hennes val av medarbetare

Arbetet sker mycket effektivt, jag kan alltid lita på hennes ord och hon arbetar självständigt. Dessutom är hon glad, diskret och alltid vänlig.

Jag fick kontakt med Oksana genom en väns rekommendation. Det kan jag också verkligen göra

Anne Marie Kess

Jag har anlitat Irbe Städ under flera år vid behov. Dom är alltid tillmötesgående och jag är mycket nöjd.

Ellinor.

"När man kommer hem efter att flickor varit där är hela lägenheten perfekt! Känns så lyxigt. Kan varmt rekommendera dem"

Ronak Råbe

Jag har använt städtjänsterna i flera år, Och är jättenöjd. Flexibilitet och mycket professionellt

Catharina i Nacka.

Referneces ielikt Vi har anlitat Oksana Irbe hemstädning sedan hon startade sitt företag och är så nöjda. Städningen är alltid perfekt. Hennes medarbetare är professionella, glada och vänliga. De tar egna initiativ och vi upplever ofta något extra som man blir glad av när man kommer hem. Man kan lita på Oksanas hemstädning. Oksana är mycket mån om sina kunder. Jag kan varmt rekommendera Oksana!

Eva-Lena Carlén-Johansson, Bromma

“Det är skönt att komma hem till ett nystädat hus och veta att det är gjort av proffs.

Monica & Thomas

Vi har anlitat Irbe städföretag i flera år, både när vi bodde i villa i Bromma och nu i vår lägenhet. Vi har också rekommenderat städning till flera av våra vänner och våra barn. Flickor som städar är mycket noggranna och gör ett strålande arbete. Det är skinande rent när vi kommer hem och doftar gott i alla hörn. De flyttstädade min mammas lägenhet med ett mycket gott resultat, personen som flyttade in var mycket nöjd. Vi känner oss trygga och vill varmt rekommendera deras tjänster.

Erik & Lia

Det är alltid rent och fräscht när Oksana varit och städat hos oss. Rekommenderar verkligen, vi är supernöjda"

Marie, Norra Djurgårdsstaden

Jag har äntligen tagit beslutet att anlita en städfirma för att kunna använda min lediga tid till annat. Det är verkligen värt det, och jag är jättenöjd. Sådan skön känsla att komma hem från jobbet och känna doften av en välstädad lägenhet och se att allt blänker."

Hälsningar Gunilla

"Familjen Hesselmark på Söder är mycket nöjda med Oksana Irbes städfirma. Arbetet utförs med stor noggrannhet och alla som jobbar med Oksana är verkligen proffs på städning. Vi har de bästa erfarenheterna av Oksanas firma och särskilt vill vi rekommendera Vera som arbetar hos oss.”

Familjen Wallin i Järfälla

Vi fick kontakt med Oksana genom en rekommendation och har nu anlitat Irbe Städ sedan några år tillbaka. Vi hade höga förväntningar och Irbe Städ har visat sig leva upp till dessa. Arbetet genomförs noggrant och punktligt. Vilken känsla det är att komma hem och det är verkligen rent överallt! Vi är mycket nöjda!

Marianne, Hammarby Sjöstad

Jag har anlitat Oksana i flera år och vi har blivit beroende av Oksana. Ingen kan städa så bra, inte ens jag själv, som den pedant jag är. Oksana är mycket grundlig i allt hon gör och är pålitlig och punktlig. Med sitt helhjärtade engagemang och professionalitet gör Oksana att hemmet blir varmt och hemtrevligt. "Vi ska alltid ha Oksana i resten av vårt liv", sa sonen häromdagen. Bara så du vet, Oksana!

Elisabet 47 år, Södermalm

"Jag har anlitad många olika städare under åren men aldrig haft någon så bra som Oksana. Hon är mycket grundlig i allt hon gör och är pålitlig och punktlig. Oksana ger också så mycket mer än städning, hon ser till att hela hemmet känns varmt och hemtrevligt vid hemkomsten. Hon får mina varmaste rekommendationer!

Hanna Samuelson & Gustav Appell

Vi anlitar Irbe städning firma både hemma och på kontoret och är väldigt nöjda med resultatet. De är noggranna och städar metodiskt på djupet. Vi uppskattar också deras flexibilitet, att ibland kunna byta dag eller arbetsuppgift med relativt kort varsel.

Familjen Ekman på Kungsholmen

''Irbe städservis är trevliga, flexibla, förstående och pålitliga. Det är lika härligt att komma hem varje torsdag till ett välstädat hem. Vi rekommenderar varmt!

Sonia Schilling

"Jag och min familj kan varmt rekommendera Oksana och hennes företag. Vi har använt oss av Oksana i flera år och Oksana är noggran, alltid i tid och pålitlig. Hennes företag levererar alltid det lilla extra!"

Anna och Janne Tellinger

Vi var jättenöjda med flyttstädningen av vår 2 plansvilla. Huset har nog aldrig varit så rent som när vi flyttade därifrån. Vi kan varmt rekommendera Irbe städning som är noggrann och prisvärd.

Familjen Gonzalez i Ekhagen

”Sedan Oksana började städa hos oss kan vi inte tänka oss att vara utan henne. Hon får vår vardag att fungera och vårt hem att skina!”