Skol- och förskolestädning

300kr/tim

    ex moms

Skol- och förskolestädning


Bristande städning i skolor och förskolor kan göra att allergiska barn får känningar av sin allergi, blir trötta och inte orkar delta i undervisningen. Ostädade toaletter kan leda till att barnen undviker att använda toaletterna. En välstädad skola och förskola bidrar till större trivsel och får barn att må och prestera bättre.

Vi erbjuder flexibla och heltäckande städtjänster för skolor och förskolor som skräddarsys för att kunna möta just era behov. I vårt arbete utgår vi från Folkhälsomyndighetens allmänna råd om städning i skolor, förskolor och fritidshem. Skol- och förskolestädning dimensioneras utifrån verksamheten och belastningen i lokalerna. Självklart arbetar vi med miljövänliga rengöringsmedel och undviker medel med starka dofter eller kemiska ämnen som kan ge upphov till allergiska besvär. Vi arbetar med städmetoder som minskar förekomsten av damm, mikroorganismer och andra föroreningar. Vid större utbrott av smittsamma sjukdomar, på exempelvis förskolor, kan vi snabbt anpassa våra städrutiner och utöka städningen för att minska smittspridningen.

Vi städar:

Skolor

Förskolor

Fritidshem

Övriga fritids-, förenings- och undervisningslokaler

Vi har:

Miljövänliga städmedel

Anpassade städmetoder

Alltid konkurrenskraftiga priser

Vår dagliga städning omfattar:

Rengöring av lättåtkomliga ytor - golv, bord, bänkar, stolar, stoppade möbler och mattor.

Rengöring av lättåtkomliga ytor - golv, bord, bänkar, stolar, stoppade möbler och mattor.

Rengöring av hygienutrymmen - toaletter, skötrum och duschrum.

Vi utför även regelbunden storstädning som omfattar grundlig rengöring av golv, inredning, väggar med grov struktur, högt belägna ytor, belysningsarmaturer, ventilationsdon, textil inredning, golvbrunnar m.m. Förutom det kan vi ta hand om mindre reparationer, underhåll och, om nödvändigt, byte av städutrustning.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Boka nu